Het licht lijkt mij toch de schepping.

 

Even overdenken dit, want dit is waar een schizofreen op uitkomt. Die ervaart de moeder, mogelijk dus afgescheiden, en kiest niet voor aarden, maar de juiste gedachte, van de Geest, het bewustzijn, of het licht, laten komen, of (aan)vragen. De schizofreen ervaart dan dus mogelijk niet, dat de Moeder ook de schepping is, wat ons precies laat weten waar boebed verblijft. De problematiek van de schizofreen ligt hem daar, dat het licht hem als enige laat zien, wat de schepping echt is.

 

Dan is er dus misschien geen probleem? Hij zal gewoon?

 

Dat is dus wel ernstig, want hij verspreid ernstige verwarring. Tenminste, we moeten achterhalen wat er gebeurd als de schizofreen het licht als de schepping gaat beschouwen, en de Vader en Moeder, vergeet. Dat is ..

 

 

Geen misdaad op duisternis omdat het licht het licht van de duisternis verlicht, en verder enkel het donker verlicht, waarbij ik mij de polariteit van licht en donker afvraag. Is er strijd tussen het licht en het donker, of tussen de licht en de duisternis? Zo ja, of zo nee, waarom is de duisternis dan in strijd met licht, als het licht van de duisternis verlicht wordt, en het donker ook ?

 

Dat komt omdat de duisternis een eigen licht heeft of en ook is, en, mogelijk, gehecht is aan zijn of haar eigen vervormingen van licht. Het kan dus dat er een strijd is, maar deze voert gewoon terug tot de basis, of essentie, of misschien zelfs het begin. De andere kant, de opvolgende, verdedigt de duisternis, en acht mogelijk, dat het licht projectie voert op zowel het licht, als de duisternis, en dat bij beide, de of lege aard, of moeder, wordt vervormd.

 

Menneer Messing zegt: Totdat dat, getransformeerd is. Ik kan mij er wel iets bij voorstellen, maar het lijkt me beter als je discipelen, of gewoon alle mensen en alle wezens, niet laat projecteren, zeker als een basale les op aarde is dat woorden pijn kunnen doen. Leer er asjeblieft blij dat gedachtes dat ook kunnen.

Maak een Gratis Website met JouwWeb