De duisternis meer lief gehad dan het Licht ? Ik dank julie trouwens, daar bij jouwweb. Mooi systeem, terwijl dus gewoon helemaal gratis. Hoe zit het nou met ruilhandel, bedoelt Jezus dat ook een kwade zucht? Geldzucht?, een probleem? Ik geef toch juist niks aan de keizer? Goud. Zilver. Brons.

Bitcoin 1,6

Hoe kan een mens die het geld achter zich laat, maar door zijn passiviteit accepteert dat er Stromen met geld achter hem worden doorgesluisd, en hij het moet doen met 30 euro per week, terwijl geld ook vreugde en plezier laat opkomen. Ieder mens in zachtaardig volgens mij, naar of op, of tegen, bevestiging.

 

Hoe is dat in Godsnaam mogelijk, en hoe kan dit een platform zijn, dat er zomaar bovenuit schiet?    Is het nou verstandig om onmaterieel te gaan Leven ? Is dit niet het typische voorbeeld hoe of waar mensen en doormiddel, door wat, vast zitten in een lage bewustzijnsstaat, en enkel uiterlijk vergaren geloven / begrijpen.

 

Even opnieuw weer, is opstaan, eten, luchten, wateren, en eten, nou echt, of echt, de basis van het Leven? Vasten en bidden, je kan beter de keizer een goed, eerlijk, rechtvaardig ruilmiddel aanbieden .. ;) Daarvoor hoef je geen Bitcoin te minen denk ik, maar gewoon Goud. Wat is nou echter de Liefde voor Bitcoin .. ? , Dat is toch juist de eerlijkheid; de strakke verdeling, en de rechtvaardigheid?

 

Zowel Goud als Bitcoin mogen, lijkend op elkaar, geidoliseerd worden!